Life & loopbaancoach Midlife Pitstop

Midlife Pitstop

BLOEI in je persoonlijke en professionele leven!

Mijn waarom

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen van betekenis wil zijn. Ik ben ervan overtuigd dat van betekenis zijn te maken heeft met zingeving en bijdragen.  Ik ben ervan overtuigd dat zingeving en bijdragen fundamentele behoeftes zijn van de mens en dat het vervullen van die fundamentele behoeftes mensen gelukkig maakt. Ik ben ervan overtuigd dat we allemaal op zoek zijn naar dit geluk. Ik ben ervan overtuigd dat ik kan helpen bij die zoektocht. Helpen bij die zoektocht vind ik zinvol en betekenisvol. Daar word ik gelukkig van.

Jenny Peters

Life & loopbaancoach Midlife Pitstop

Over mij en Midlife Pitstop

Na vele jaren werken in hetzelfde veld kreeg ik na mijn veertigste sterk de behoefte om weer te gaan leren. Ik wilde iets nieuws. Ik ben in 2010 opnieuw naar school gegaan om in 2015 de titel Bachelor in de Toegepaste Psychologie te behalen.

Door mijn afstudeeronderwerp, bevlogenheid bij werknemers, heb ik kennis gemaakt met de positieve psychologie, een stroming in de psychologie die mij enorm geïnspireerd heeft. Deze positieve psychologie houdt zich bezig met aspecten als persoonlijke groei, het ontwikkelen van sterke kanten en kwaliteiten van mensen.

Verder op mijn pad ben ik opnieuw geïnspireerd. Dit keer door het boek The Big Five for Life™ van John Strelecky. Ontdek de 5 dingen die voor jou belangrijk zijn, die jij (nog) wilt doen, zien en ervaren in het leven. Een wereldwijd beproefd concept wat mij heeft doen besluiten de coachopleiding bij Big Five for Life te gaan volgen. Sinds 2018 ben ik gecertificeerd Big Five for Life coach en ondersteun ik mensen met life- & loopbaanvragen.


Mijn focus op de midlife heeft alles te maken met mijn eigen ervaring met die periode. Zeker geen crisis maar absoluut een woelige periode waarin ik heel sterk op zoek was naar zingeving en betekenis. (Ook) ik was op zoek naar antwoorden op de vragen: Wie ben ik? en Wat wil ik nog? Het heeft geleid tot mijn eigen bedrijf. Ik gun het iedereen om ergens halverwege het leven een pitstop te nemen. Stil te gaan staan en te bepalen of hetgeen mensen doen (en laten) nog wel bijdraagt aan hun levensgeluk. Inzicht en eventueel van koers veranderen maakt dat we met vernieuwde focus en energie verder kunnen.

Ik ben lifecoach en Noloc erkend loopbaanprofessional.

Mijn diensten

Life & loopbaancoach Midlife Pitstop

Persoonlijke ontwikkeling

Voor als je:

>> verlangt naar meer plezier in wat je doet

>> wilt  ontdekken wat je echt wilt

>> vol vertrouwen keuzes wilt maken  over je werk, je relaties en je toekomst 

Life & loopbaancoach Midlife Pitstop

Loopbaanbegeleiding

Voor als je:

>> als mens met je werk en organisatie betekenisvol verbonden wilt zijn

 >> jouw drijfveren, talenten en doelen op de juiste wijze op elkaar af wilt stemmen 

>> trouw wilt blijven aan jezelf en de best passende baan wilt vinden

"Ieder mens is zijn hele leven tot leiderschap geroepen, al is het alleen maar om aan zichzelf leiding te geven."

John Strelecky

arrow_drop_up arrow_drop_down